Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen:

Wat is bedrijfskleding?

Beroepskleding is kleding waarin jij comfortabel je werk kunt doen en herkenbaar bent voor anderen. Per beroep verschilt het natuurlijk welke werkkleding het meest geschikt is. Dit kan variëren van functionele werkkleding tot een net uniform of kostuum.

Is werkkleding belasting aftrekbaar?

Werkkleding is in sommige gevallen aftrekbaar, hiervoor moet het wel voldoen aan een aantal voorwaarden: Elk kledingstuk is voorzien van één of meer zichtbare logo’s met een totale oppervlakte van 70 cm2 (dit mogen dus ook twee logo’s van 35 cm2 zijn) Of de bedrijfskleding blijft achter op het bedrijf, bijvoorbeeld in een daarvoor ingerichte ruimte met lockers

Vergoeding reinigingskosten

Mag u de werkkleding onbelast ter beschikking stellen? Dan mag u ook de reinigingskosten van die kleding onbelast vergoeden.

De scherpste prijzen

Pure Business staat garant voor kwaliteit en service, maar daarnaast hanteren wij bijzonder scherpe prijzen. In onze webshop vindt u beroepskleding, werkschoenen en relatie geschenken voor elk budget. Zo kunt u voor iedere gelegenheid het juiste product kiezen. En u kunt deze direct bestellen en veilig betalen met iDeal in onze bedrijfskleding webshop.

Productinformatie

Heb je vragen over het gebruik of de kwaliteit van een artikel, neem dan contact met ons op via 06 54 770 449, wij helpen u graag.

Altijd een proefdruk voor productie?

Bij Pure Business Bedrijfskleding vinden we kwaliteit erg belangrijk en gaan altijd voor 100% goed garantie. Na de bestelling ontvangt u altijd per e-mail een proefdruk in pdf-formaat. Zodat u uw logo, tekst en kleuren kunt controleren. Hierdoor weet u zeker dat de bedrijfskleding die u gaat ontvangen 100% in orde is.

Hoe kan ik mijn bestelling definitief maken?

Na uw bestelling ontvangt u een opdrachtbevestiging per email en een digitale drukproef, ter akkoord,  voor productie. Na uw akkoord op deze opdrachtbevestiging, drukproef en betaling van de factuur, wordt de productie gestart en wordt de leverdatum bevestigd.  Wij behouden ons het recht om een order te annuleren.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

U dient uw logo aanleveren in een gevectoriseerd EPS of AI bestand. Vermeld altijd de PMS-kleuren (pantone waarde) van uw logo. Dit logo kunt u opvragen bij uw huisdrukkerij of bij uw reclamebureau. 

Levertijden voorzien van bedrukking/ borduring?

De  levertijd voor standaard bedrijfskleding voorzien van transferdruk of borduring is 5 tot 9 werkdagen na goedkeuring digitale proef.

 

Stuur ons een bericht